Protecció de dades

Qui som

La nostra adreça web és: https://www.thinquery.com.

Quines dades personals recollim i per què

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, aix√≠ com tamb√© l’adre√ßa IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecci√≥ de missatges brossa. Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electr√≤nic (tamb√© nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La pol√≠tica de privadesa del servei Gravatar est√† disponible aqu√≠: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil √©s visible al p√ļblic al context del comentari.

Mèdia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalitzaci√≥ (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informaci√≥ de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari a la p√†gina web, podeu optar per desar el nom, l’adre√ßa de correu electr√≤nic i la p√†gina web en les galetes. Aix√≤ √©s per la vostra comoditat per a qu√® no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any. Si teniu un compte i inicieu sessi√≥ en aquesta p√†gina web, es definir√† una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no cont√© dades personals i es descartar√† quan tanqueu el navegador. Quan inicieu sessi√≥, tamb√© es configuraran diverses galetes per desar la informaci√≥ d’inici de sessi√≥ i les opcions de visualitzaci√≥ de la pantalla. Les galeres d’inici de sessi√≥ duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessi√≥ persistir√† durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessi√≥, les galetes d’inici de sessi√≥ seran suprimides. Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desar√† al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira despr√©s d’1 dia.

Imprescindibles pel funcionament del web

Es desa una galeta de la prefer√®ncia d’idioma (per defecte el del navegador), una per comprovar el consentiment de la pol√≠tica de galetes que no identifiquen l’usuari i una del servei de cloudflare pel servei de CDN.

No imprescindibles

Utilitzem galetes per m√®tr√≠ques anal√≠tiques (Google Analytics) amb les IP’s anonimitzades. Pots no autoritzar aquestes galetes fent clic a¬†Reconsiderar Consentiment i triant l’opci√≥ nom√©s imprescindibles

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta p√†gina web inclou contingut incrustat (per exemple, v√≠deos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres p√†gines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigu√©s visitant l’altra p√†gina web. Aquestes p√†gines web poden recollir dades sobre v√≥s, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacci√≥ amb el contingut incrustat, incloent la tra√ßa de la interacci√≥ amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessi√≥ en aquesta p√†gina web.

Amb qui compartim les vostres dades

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Aix√≤ √©s per poder recon√®ixer i aprovar autom√†ticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderaci√≥. Per als usuaris que es registren al web (si n’hi ha), tamb√© emmagatzemem la informaci√≥ personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informaci√≥ personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la p√†gina web poden tamb√© editar aquesta informaci√≥.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportaci√≥ de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. Tamb√© podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Aix√≤ no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb prop√≤sits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjan√ßant un servei de detecci√≥ de brossa automatitzat. Tamb√© utilitzem un servei automatizat¬†per protegir el lloc web web d’atacs malintencionats, malware i denegaci√≥ de servei que podria enregistrar la vostra ip per protegir aquest i d’altres llocs webs.

Informació de contacte

Aix√≠ mateix, us informem de la possibilitat d’exercir els vostres drets d’acc√©s, rectificaci√≥, cancel¬∑laci√≥ i oposici√≥ de conformitat amb el que estableix la Llei 15/1999 davant thinquery (Carme Saez Nieto) com a responsable del fitxer. Els drets esmentats els pot exercitar a trav√©s dels seg√ľents mitjans: [email protected] | thinquery – C. de la Llotja, 9. 08500 Vic  

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A través del nostre mètode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificació estratègica, innovació, màrqueting i creativitat en el món de l’empresa i les persones.