Protecci贸 de dades

Qui som

La nostra adre莽a web 茅s: https://www.thinquery.com.

Quines dades personals recollim i per qu猫

Comentaris

Quan els visitants deixen comentaris a la web, recollim les dades que es mostren al formulari de contacte, aix铆 com tamb茅 l’adre莽a IP del visitant i la cadena de l’agent de l’usuari del navegador per ajudar a la detecci贸 de missatges brossa. Una cadena anonimitzada creada a partir del correu electr貌nic (tamb茅 nomenat un hash) pot proporcionar-se al servei Gravatar per veure si l’esteu usant. La pol铆tica de privadesa del servei Gravatar est脿 disponible aqu铆: https://automattic.com/privacy/. Una vegada aprovat el comentari, la imatge del vostre perfil 茅s visible al p煤blic al context del comentari.

M猫dia

Si pugeu imatges al lloc web, heu d’evitar pujar imatges que incloguin dades de geolocalitzaci贸 (EXIF GPS) incrustades. Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol informaci贸 de les imatges de la web.

Formularis de contacte

Galetes

Si deixeu un comentari a la p脿gina web, podeu optar per desar el nom, l’adre莽a de correu electr貌nic i la p脿gina web en les galetes. Aix貌 茅s per la vostra comoditat per a qu猫 no hagueu d’emplenar les dades de nou quan feu un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any. Si teniu un compte i inicieu sessi贸 en aquesta p脿gina web, es definir脿 una galeta temporal per determinar si el navegador accepta galetes. Aquesta galeta no cont茅 dades personals i es descartar脿 quan tanqueu el navegador. Quan inicieu sessi贸, tamb茅 es configuraran diverses galetes per desar la informaci贸 d’inici de sessi贸 i les opcions de visualitzaci贸 de la pantalla. Les galeres d’inici de sessi贸 duren dos dies, i les galetes de les opcions de pantalla duren un any. Si seleccioneu “Recordeu-me”, l’inici de sessi贸 persistir脿 durant dos setmanes. Si finalitzeu la sessi贸, les galetes d’inici de sessi贸 seran suprimides. Si editeu o publiqueu un article, una galeta addicional es desar脿 al navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’identificador de l’entrada que acabeu d’editar. Expira despr茅s d’1 dia.

Imprescindibles pel funcionament del web

Es desa una galeta de la prefer猫ncia d’idioma (per defecte el del navegador), una per comprovar el consentiment de la pol铆tica de galetes que no identifiquen l’usuari i una del servei de cloudflare pel servei de CDN.

No imprescindibles

Utilitzem galetes per m猫tr铆ques anal铆tiques (Google Analytics) amb les IP’s anonimitzades. Pots no autoritzar aquestes galetes fent clic a聽Reconsiderar Consentiment i triant l’opci贸 nom茅s imprescindibles

Contingut incrustat d’altres llocs web

Els articles en aquesta p脿gina web inclou contingut incrustat (per exemple, v铆deos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat des d’altres p脿gines web es comporta exactament de la mateixa manera com si el visitant estigu茅s visitant l’altra p脿gina web. Aquestes p脿gines web poden recollir dades sobre v贸s, fer servir galetes, incrustar seguiment addicional de terceres parts, i monitoritzar la interacci贸 amb el contingut incrustat, incloent la tra莽a de la interacci贸 amb el contingut incrustat si teniu un compte i heu iniciat sessi贸 en aquesta p脿gina web.

Amb qui compartim les vostres dades

Quant de temps retenim les dades

Si deixeu un comentari, el comentari i les seves dades meta es retenen indefinidament. Aix貌 茅s per poder recon猫ixer i aprovar autom脿ticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de mantenir-los en la cua de moderaci贸. Per als usuaris que es registren al web (si n’hi ha), tamb茅 emmagatzemem la informaci贸 personal que proporcionen al seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o suprimir la seva informaci贸 personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors de la p脿gina web poden tamb茅 editar aquesta informaci贸.

Quins drets teniu sobre les vostres dades

Si teniu un compte en aquest lloc web o hi heu deixat comentaris, podeu demanar que us enviem un fitxer d’exportaci贸 de les vostres dades personals, incloent totes les dades que ens hagueu proporcionat. Tamb茅 podeu demanar que esborrem qualsevol dada personal vostra que tinguem. Aix貌 no inclou les dades que estiguem obligats a conservar amb prop貌sits administratius, legals o de seguretat.

On enviem les vostres dades

Els comentaris dels visitants han de ser comprovats mitjan莽ant un servei de detecci贸 de brossa automatitzat. Tamb茅 utilitzem un servei automatizat聽per protegir el lloc web web d’atacs malintencionats, malware i denegaci贸 de servei que podria enregistrar la vostra ip per protegir aquest i d’altres llocs webs.

Informaci贸 de contacte

Aix铆 mateix, us informem de la possibilitat d’exercir els vostres drets d’acc茅s, rectificaci贸, cancel路laci贸 i oposici贸 de conformitat amb el que estableix la Llei 15/1999 davant thinquery (Carme Saez Nieto) com a responsable del fitxer. Els drets esmentats els pot exercitar a trav茅s dels seg眉ents mitjans: [email protected] | thinquery – C. de la Llotja, 9. 08500 Vic  

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A trav茅s del nostre m猫tode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificaci贸 estrat猫gica, innovaci贸, m脿rqueting i creativitat en el m贸n de l鈥檈mpresa i les persones.