Qui som


Thinquery √©s una consultoria de desenvolupament de negoci PARTICIPATIVA, DIN√ÄMICA, TRENCADORA, CREATIVA i amb COMPROM√ćS.

CREA

A thinquery treballem per millorar capacitats innovadores i creatives dels nostres clients. Actuem per organitzar i enfortir el talent de persones, equips i organitzacions. Apliquem dinàmiques participatives per obtenir i accelerar resultats innovadors, de confiança i exitosos.

INNOVA

A thinquery us ajudem a triar el millor camí per desenvolupar qualsevol projecte o idea.

Treballem amb clients de qualsevol sector, tamany i àrea professional per construir nous conceptes, desenvolupar capacitats per innovar i accelerar canvis orgànics que permetin millores rellevants.

CREIX

A thinquery fem una diagnosi a nivell estratègic i establim les línies d’actuació, tot acompanyant-vos en la part més operativa.

Som un equip de professionals i experts liderats per Carme Sàez

Carme Sàez

Directora i fundadora

Nascuda a Vic el 1972. Casada i amb dos fills. Llicenciada en Econòmiques per la Universitat de Barcelona i Universitat de Montpeller i MBA a l'Escola d'Alta Direcció i Administració per EADA. "Seriuous Creativity" per ESADE, "Strategic Màrqueting in uncertain times" per IESE i "Crash Course on Creativity" per Stanford Universty (Califòrnia).

La seva carrera professional comen√ßa el 1996 com a gerent d'importaci√≥ a Rodanto Import Export a Londres. Dos anys m√©s tard s'inicia¬†a La¬†Farga¬†al¬†departament¬†de¬†vendes¬†com a¬†responsable¬†d'una l√≠nia de productes:¬†tubs de coure. A l'any¬†2000¬†ascendeix a¬†Directora¬†de¬†M√†rqueting¬†del holding metal¬∑l√ļrgic i passats quatre anys s'independitza de la zona comercial i constitueix l'√Ärea de¬†Desenvolupament¬†Corporatiu¬†que engloba el m√†rqueting, la comunicaci√≥ i l'estrat√®gia de responsabilitat corporativa. En aquest mateix any s'inicia el projecte de la creaci√≥ del Museu del Coure amb la Universitat de Vic. A partir de 2008, any d'inauguraci√≥ del Museu, √©s nomenada¬†directora¬†del¬†Museu del Coure¬†i de la¬†Fundaci√≥ La Farga. √Čs en el 2010 quan se li atorga tamb√© la gesti√≥ de la relaci√≥ amb les universitats i centres tecnol√≤gics, donant suport directament al departament de R+D+ i. Al¬†2013 √©s nomenada¬†directora d'Intel¬∑lig√®ncia Competitiva, gestionant el R+D+I, els projectes d'enginyeria, la gesti√≥ de la tecnologia , la millora dels processos i dels productes i, finalment, el m√†rqueting estrat√®gic.¬†

El 2016 decideix portar a terme el seu projecte personal i crear l'empresa thinquery per ajudar i acompanyar en el procés de creixement i de desenvolupament de les empreses.

Thinquery compta amb un equip de professionals i emprenedors liderats per Carme Sàez, experts en diferents disciplines vinculades a l’estratègia, la innovació i el màrqueting en el món de l’empresa i les persones.

Ens arremanguem, junts fem que els projectes avancin, i assegurem l'èxit en el teu creixement

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A través del nostre mètode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificació estratègica, innovació, màrqueting i creativitat en el món de l’empresa i les persones.