Thinquery 茅s una consultoria de desenvolupament de negoci PARTICIPATIVA, DIN脌MICA, TRENCADORA, CREATIVA i amb COMPROM脥S.

Qui som


CREA

A thinquery treballem per millorar capacitats innovadores i creatives dels nostres clients. Actuem per organitzar i enfortir el talent de persones, equips i organitzacions. Apliquem din脿miques participatives per obtenir i accelerar resultats innovadors, de confian莽a i exitosos.

INNOVA

A thinquery us ajudem a triar el millor cam铆 per desenvolupar qualsevol projecte o idea.

Treballem amb clients de qualsevol sector, tamany i 脿rea professional per construir nous conceptes, desenvolupar capacitats per innovar i accelerar canvis org脿nics que permetin millores rellevants.

CREIX

A thinquery fem una diagnosi a nivell estrat猫gic i establim les l铆nies d鈥檃ctuaci贸, tot acompanyant-vos en la part m茅s operativa.

Som un equip de professionals i experts liderats per Carme Sàez

Carme Saez

PLANIFICACI脫 I M脌RQUETING ESTRAT脠GIC

Nascuda a Vic el 1972. Casada i amb dos fills.聽Llicenciada聽en聽Econ貌miques聽per la Universitat de Barcelona i Universitat de Montpeller i聽MBA聽a l’Escola d’Alta Direcci贸 i Administraci贸 per EADA. “Seriuous Creativity” per ESADE, “Strategic M脿rqueting in uncertain times” per IESE i “Crash Course on Creativity” per Stanford Universty (Calif貌rnia).

La seva carrera professional comen莽a el 1996 com a gerent d’importaci贸 a Rodanto Import Export a Londres. Dos anys m茅s tard s’inicia聽a La聽Farga聽al聽departament聽de聽vendes聽com a聽responsable聽d’una l铆nia de productes:聽tubs de coure. A l’any聽2000聽ascendeix a聽Directora聽de聽M脿rqueting聽del holding metal路l煤rgic i passats quatre anys s’independitza de la zona comercial i constitueix l’脌rea de聽Desenvolupament聽Corporatiu聽que engloba el m脿rqueting, la comunicaci贸 i l’estrat猫gia de responsabilitat corporativa. En aquest mateix any s’inicia el projecte de la creaci贸 del Museu del Coure amb la Universitat de Vic. A partir de 2008, any d’inauguraci贸 del Museu, 茅s nomenada聽directora聽del聽Museu del Coure聽i de la聽Fundaci贸 La Farga. 脡s en el 2010 quan se li atorga tamb茅 la gesti贸 de la relaci贸 amb les universitats i centres tecnol貌gics, donant suport directament al departament de R+D+ i. Al聽2013 茅s nomenada聽directora d’Intel路lig猫ncia Competitiva, gestionant el R+D+I, els projectes d’enginyeria, la gesti贸 de la tecnologia , la millora dels processos i dels productes i, finalment, el m脿rqueting estrat猫gic.聽

El 2016 decideix portar a terme el seu projecte personal i crear l’empresa thinquery per ajudar i acompanyar en el proc茅s de creixement i de desenvolupament de les empreses.

Thinquery compta amb un equip de professionals i emprenedors liderats per Carme S脿ez, experts en diferents disciplines vinculades a l鈥檈strat猫gia, la innovaci贸 i el m脿rqueting en el m贸n de l鈥檈mpresa i les persones.

Col路laboracions


S貌nia Torrents

M脿rqueting operatiu i digital. Disseny

M茅s de 15 anys d鈥檈xperi猫ncia en el sector del m脿rqueting i la comunicaci贸 off i on-line.

La meva passi贸: el disseny gr脿fic, la creativitat i la m煤sica. M鈥檈ncanta poder crear innovant, amb creativitat i veure com creixen i es fan realitat els projectes amb els que col路laboro.聽

Elisenda Currius

INNOVACI脫 SOCIAL I CREATIVITAT

Facilitadora en el m猫tode Lombard Desing Thinquing d鈥檈mprenedoria i innovaci贸 disruptiva per Imagine.

Consultora i facilitadora en creativitat, gesti贸 de projectes i planificaci贸 estrat猫gica a l鈥檈mpresa.

Experta en disseny , planificaci贸 i gesti贸 de projectes sostenibles, centrats en les persones.

La direcci贸 de Thinquery聽 garanteix el comprom铆s 聽de toler脿ncia zero en relaci贸 amb qualsevol conducta o actitud constitutiva d鈥檃ssetjament sexual i/o per ra贸 de sexe.

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A trav茅s del nostre m猫tode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificaci贸 estrat猫gica, innovaci贸, m脿rqueting i creativitat en el m贸n de l鈥檈mpresa i les persones.