Etiqueta: Catalunya

Entrevista a Sílvia Lozano de Calidad Pascual i Carme Sàez al MeteoMauri

El Repte Empresa, del programa d’Empresa i Formació, liderat per Creacció, el Consell Empresarial       d’Osona, la UVic i el Consell Comarcal ha cridat l’atenció dels mitjans. Arran de l’experiència a l’edició 2016 amb Calidad Pascual, en el que els reptes d’empresa es centraven en la sostenibilitat, Catalunya Ràdio, en concret, el programa MeteoMauri s’ha mostrat interessat en les activitats i les idees dels nens i nenes sobre l’eficiència energètica, el respecte per l’entorn i l’ús d’energies renovables. A l’entrevista, realizada per Melcior Mauri i José Luis Gallego, hi van participar Sílvia Lozano com a responsable Regional de Relacions amb la Societat de l’empresa Pascual i Carme Sàez de thinquery, en representació de Creacció. Escolteu l’entrevista!

Carme Saez, Catalunya, Consell Empresarial d'Osona, Creacció, creixement, empresa, innovació, Osona, sostenibilitat, thinquery

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A través del nostre mètode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificació estratègica, innovació, màrqueting i creativitat en el món de l’empresa i les persones.