Etiqueta: Desenvolupament

Desenvolupem un itinerari personalitzat i caixa d’eines per el servei d’emprenedoria de l’Agència de desenvolupament del Berguedà

Thinquery ha treballat amb tot l’equip de l’àrea d’empresa de l’Agència Desenvolupament del Berguedà per definir el model d’atenció i acompanyament de les persones emprenedores de la comarca. A través de diferents sessions vam co-crear un itinerari personalitzat i una caixa d’eines amb tots els recursos necessaris per emprendre al Berguedà.

El procés fa iniciar-se definint, a través d’un mapa visual, els recursos que s’estaven oferint als emprenedors, vam partir d’una diagnosi per dissenyar l’itinerari personalitzat a seguir per acompanyar els emprenedors. Vam dissenyar l’itinerari “de la idea al negoci”.

Les eines i metodologies recollides en la caixa d’eines es van elaborar d’acord a les necessitats del servei i dels seus professionals i de les particularitats i tipologia d’emprenedors i empreses del territori.

Amb el model consensuat i les eines elaborades, es fan fer formacions als tècnics per aprofundir en les diferents metodologies i eines d’assessorament. A través de casos pràctics es va seguir tot l’itinerari perquè poguessin incorporar en el seu dia a dia les noves eines desenvolupades per millorar la personalització que s’ofereix als emprenedors i d’aqueta manera millorar la qualitat del servei prestat.

casos, casos pràctics, Desenvolupament, emprenedoria, idea de negoci, millora de qualitat, Personalització, procés, thinquery

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A través del nostre mètode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificació estratègica, innovació, màrqueting i creativitat en el món de l’empresa i les persones.