Etiqueta: eina

LA RODA DE LA VIDA? NO! LA RODA DE LA FEINA Nous propòsits professionals

Quan comença un nou any pensem en quins seran aquests nous propòsits i entre d’ells, segur hi ha els de la feina. A vegades ens trobem que estem malament a la feina i no sabem el perquè. Ens costa concretar i saber si allò estĂ  en les nostres mans canviar-ho o no. DesprĂ©s d’un canvi laboral, molta gent em demanava què Ă©s el que em va portar a fer el pas. Vaig analitzar tots i cada un dels aspectes per mi eren importants a la feina, i si podia o no resoldre’ls.  Vaig fer tot el possible, però finalment, no ho vaig aconseguir i vaig deixar la feina. DesprĂ©s de respondre a tantes preguntes i donar tants consells, vaig arribar a crear “LA RODA DE LA FEINA”. Una eina “homemade” que ens ajudarĂ  a analitzar què Ă©s el que hem de millorar i on hem d’intervenir abans de plantejar-nos un canvi. Com funciona? AquĂ­ teniu l’exemple que jo utilitzo, però cadascĂş es pot posar els conceptes i les particions que cregui convenients segons la seva situaciĂł. Llavors valorem de l’1 al 10 cada un dels aspectes, tenint en compte que 1 Ă©s el que menys i el que estĂ  al centre i 10 Ă©s el que mĂ©s que estĂ  a l’altre punta del centre. AixĂ­ doncs, quan valorem dibuixem un punt sobre la lĂ­nia en funciĂł de la nostra valoraciĂł. Llavors unim tots els punts mitjançant lĂ­nies. Obtenim una visĂł global que et diu com estĂ s actualment. I Ă©s a partir de llavors que has d’idear un pla de millora per poder aconseguir la roda de la feina que desitgem. Si som conscients de quins sĂłn els aspectes que hem de millorar i treballem per solucionar-los aconseguireu estar bĂ© a la feina!

avaluació, Carme Saez, consultoria, creativitat, creixement, eina, empresa, estratègia, idees, innovació, màrqueting personal, professional, roda de la feina, thinquery

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A través del nostre mètode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificació estratègica, innovació, màrqueting i creativitat en el món de l’empresa i les persones.