Etiqueta: enginyeria

Carme Saez, experi猫ncia i coneixement al capdavant de thinquery

Som un equip de professionals experts en diferents disciplines vinculades a l鈥檈strat猫gia, la creativitat i la innovaci贸 en el m贸n de l鈥檈mpresa. Liderats per Carme S脿ez, vinculada a La Farga durant m茅s de 17 anys, ajudem les empreses en el proc茅s d鈥檌mplantaci贸 de la innovaci贸 i la creativitat per impulsar-les al creixement. S脿ez aporta a l鈥檈quip els coneixements adquirits al llarg de la seva 脿mplia traject貌ria en el m贸n empresarial. Llicenciada en Econ貌miques i MBA, inicia el seu recorregut professional en el m贸n de les vendes. Posteriorment, i despr茅s de formar-se en les millors escoles de negocis, s鈥檈specialitza en el m脿rqueting i, en aquest camp, desenvolupa tasques de m脿xima responsabilitat fet que li permet introduir-se en el m贸n de l鈥檈strat猫gia empresarial. Conven莽uda que la creativitat i la innovaci贸 s贸n dos factors decisius per a la superviv猫ncia de l鈥檈mpresa a llarg termini, s鈥檈ndinsa en aquest m贸n i exerceix el c脿rrec de directora d鈥檌ntel路lig猫ncia competitiva des del qual gestiona el proc茅s de R+D+I, els projectes d鈥檈nginyeria, la gesti贸 de la tecnologia, la millora dels processos i dels productes i el m脿rqueting estrat猫gic. Des del dia a dia a l鈥檈mpresa s鈥檃propa al m贸n de la recerca i el coneixement, ja que s鈥檈ncarrega de la relaci贸 amb les universitats i els centres tecnol貌gics. Tamb茅 tasta i s鈥檈namora del m贸n de la cultura amb la coordinaci贸 del projecte museol貌gic i museogr脿fic del Museu del Coure, del qual n鈥檃ssumeix la direcci贸. Una iniciativa que li permet descobrir sectors aparentment allunyats de les seves 脿rees, per貌 que connecta amb precisi贸 i n鈥檕bt茅 resultats excel路lents. Apassionada per la innovaci贸, tamb茅 lidera el programa La f脿brica de l鈥檌mpuls a la innovaci贸, en el marc de l鈥檃g猫ncia d鈥檈mprenedoria, innovaci贸 i coneixement Creacci贸 de la comarca d鈥橭sona. S脿ez exerceix el lideratge d鈥檜n equip que treballem de forma coordinada per oferir la soluci贸 m茅s adequada a cada companyia. La suma de talents ens permet tenir una visi贸 global de l鈥檈mpresa i les seves problem脿tiques i, conseq眉entment, ens permet oferir solucions globals, aportant els professionals m茅s adequats a cada moment.

creativitat, creixement, Econ貌miques, empresa, enginyeria, estrat猫gia, innovaci贸, intel路lig猫ncia competitiva, La Farga, m脿rqueting, MBA, Museu del Coure, processos, R+D+I, superviv猫ncia, talent, tecnologia

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A trav茅s del nostre m猫tode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificaci贸 estrat猫gica, innovaci贸, m脿rqueting i creativitat en el m贸n de l鈥檈mpresa i les persones.