Etiqueta: estiu

L’estiu és per prendre idees fresques!

Encara que pot semblar contradictori, l’estiu Ă©s per prendre idees refrescants sĂ­, i Ă©s que amb l’arribada de l’estiu i les vacances Ă©s com viure un final d’any, la gent fa balanç, analitza el passat i es planteja nous propòsits de cara al setembre, gairebĂ© com fem a l’hivern per cap d’any. I Ă©s que la influència de l’acabament del curs escolar, i el temps lliure que ens deixen les vacances, ens inspiren a fer això tambĂ© durant aquest perĂ­ode. Les activitats d’oci sĂłn protagonistes i aquest Ă©s un gran element per facilitar el pensament creatiu, per agafar alhora perspectiva i deixar que la creativitat faci la seva feina. És a partir d’aquest post que us anirem presentant diferents eines per practicar de manera ordenada. I Ă©s que el mĂ rqueting, el branding, i la innovaciĂł requereixen d’un reguitzell de tècniques per arribar als objectius finals: dur a terme les idees i impactar en el nostre mercat! A thinquery utilitzem diferents tècniques de creativitat per oferir als nostres clients “idees fresques”. Les tècniques no deixen de ser un procĂ©s que ens convida a ser meticulosos en totes les etapes. Molts pensen que la creativitat Ă©s una capacitat que no s’entrena, o que la tĂ© qui ha nascut amb ella, i que no tothom Ă©s creatiu. Res mĂ©s lluny de la realitat. Si seguim les diferents etapes que ens proposen les tècniques, serem capaços de ser molt prolĂ­fics amb les idees. Com sabem si som o no creatius? Per la quantitat d’idees que som capaços de generar , per l’originalitat, solucions Ăşniques i innovadores, per com d’elaborades sĂłn les idees i per la flexibilitat, Ă©s a dir, com de capaços som d’adaptar altres enfocs. En els propers pots us explicarem pas a pas, com utilitzar les eines.

brainstorming, consultoria, creativitat, creixement, eines, empresa, empreses, estiu, estratègia, idees, innovació, objetcius, refrescant, repte, Repte Empresa, tècniques, thinquery

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A través del nostre mètode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificació estratègica, innovació, màrqueting i creativitat en el món de l’empresa i les persones.