Etiqueta: estratègia

A thinquery plantem una llavor perquè creixi l’esperit emprenedor

Des de Thinquery ja fa 5 anys que treballem al costat d’empreses, organitzacions i persones emprenedores a l’hora de dissenyar nous productes, serveis i marques. Els acompanyem per idear, orientar i planificar la seva estratègia.

L’experiència ens demostra que darrera els projectes i les idees que han reeixit sempre hi ha una persona emprenedora. Una persona amb iniciativa que passa de les idees a l’acció, una persona curiosa i creativa que sap acompanyar-se i fer equip. Una persona o un equip que planifica i gestiona els projectes per assolir uns objectius.

Amb el COVID hem entès de cop què vol dir viure, gestionar i treballar en un entorn VUCA i hem vist de prop la importància de tenir en els equips persones emprenedores que en un moment determinat són capaces de tirar endavant projectes malgrat les circumstàncies adverses.

En aquest context i amb convenciment que l’esperit emprenedor és una capacitat que pot cultivar-se, des de Thinquery hem volgut passar a l’acció i posar el nostre granet de sorra per fomentar l’emprenedoria. Durant la pandèmia vam dissenyar ThinKITyourserlf un programa d’acompanyament i una caixa d’eines, un KIT,  per formar i posar a l’abast dels professionals noves eines i metodologies per dissenyar i implementar projectes.

Tot just acabava d’agafar forma ThinKITyourself que ja vam realitzar la primera formació, Emprendre amb Creativitat, una formació de 30h hores per a professors de Formació Professionals que imparteixen les assignatures de Formació i Orientació Laboral (FOL) i Empresa i Iniciativa Emprenedora (EIE). Però volíem fer un pas més, volíem incentivar directament a les persones que s’estan formant i per això vam convocar la primera edició dels premis Llavor.

Hem convocat la primera edició dels Premis Llavor amb l’objectiu de premiar les idees emprenedores, incentivar la creativitat, cultivar l’emprenedoria i afavorir la generació d’idees empresarials entre els alumnes de cicles formatius de la Catalunya Central.

Aquesta setmana hem fet el tancament amb una molt bona valoració d’aquesta primera edició.

Van inscriure’s 22 projectes de 4 centres educatius diferents i amb 54 alumnes emprenedors implicats darrera dels projectes. 13 projectes van quedar exclosos per haver-se inscrit fora de termini.

Dels 22 projectes inscrits finalment se’n van presentar 15 projectes i després de la valoració inicial es van escollir 6 projectes finalistes. El dia 14 de juny vam escoltar les defenses dels 6 projectes finalistes. Amb 5 minuts cada projectes ens van convèncer del talent i l’esperit emprenedor que apel·lem que hi ha dines les aules apunt per iniciar la seva carrera professional. Però havíem d’escollir guanyadors.

El Jurat format per Roger Fosas, del Centre de Desenvolupament Empresarial de Manresa; Victoria Dot, consellera de l’empresa Nordlogway; Josep M Moratal, responsable del programa Impuls FP de la direcció general de formació professional inicial de la Generalitat de Catalunya; Lluís Vall, president de l’Agència de Desenvolupament del Berguedà; Xavier Capellas, secretari del Centre de Formació de Tecnologies de Manlleu i Carme Sáez, fundadora i responsable de Thinquery van valorar els diferents projectes tenint en compte:

  • Grau d’innovació del projecte
  • Viabilitat de la proposta
  • Presentació escrita i pitch realitzat
  • Responsabilitat social del projecte

La decisió va ser difícil però finalment es va atorgar el premi a la millor idea o projecte empresarial per projectes de Cicles Formatius de Grau Superior al projecte LINKSPORTS elaborat per Clàudia Arocas, Aleix Estany i Ariadna Solé de l’Escola Montserrat i tutoritzats per Yolanda Solà. El jurat va destacar-ne la qualitat del projecte en tots criteris de valoració i en ressalta la voluntat de trobar una solució per esports minoritaris.

A més a més del premi al millor projecte van donar-se 2 premis especials.

Va atorgar-se el premi especial a projecte més innovador al projecte EL MEU MÓN elaborat pels alumnes de 2on de CFGS d’Educació Infantil del Campus professional de la Facultat de Ciències Socials de Manresa UVIC-UCC en el marc de l’assignatura d’Emprenedoria i tutoritzat per Dolors Vázquez. El jurat en va valorar l’oportunitat que suposa incloure una escola bressol en una universitat i les sinèrgies que se’n poden generar entre els diferents grup d’interès aportant valor nou a la comunitat.

I finalment, SELF TOURISM elaborat per Biel Comas Saavedra, Daniel Cuenca López i Pau Llauradó Rodriguez de l’escola Joviat i tutoritzats per Gemma Cirera va emportar-se el premi especial a projecte més viable. El jurat va concloure per unanimitat que era el projecte que havia demostrat més viabilitat per poder-lo portar al marcat amb garanties.

Amb l’entrega d’aquests premis hem pogut tancar el cercle. Des de Thinquery estem contentes de poder fomentar l’esperit emprenedor entre les persones més joves a través dels Premis Llavor, acompanyem als professors a través dels programes de formació d’Emprendre amb Creativitat i continuem al costat de les empreses i organitzacions en el nostre dia a dia com a consultores i amb projectes com ThinKITyourself. Ara tanquem primeres edicions, dels premis pels alumnes i de formació pels professors, però en vindran més i ens posem a treballar ja per presentar les segones edicions.

creativitat, emprenedors, estratègia, innovació, màrqueting, Premisllavor, Think It Yourself, thinquery

Estratègies d’innovació per tenir èxit en el mercat

El mercat escenifica cada vegada amb més evidència la lluita darwiniana per trobar productes amb majors beneficis, funcionant pels mateixos principis que es regeix la Naturalesa: la competitivitat per uns recursos que són escassos, preferències del client per una innovació enfront d’una altra, i la millora de la competitivitat en cada nova generació de producte.

La innovació permet efectivament estabilitzar els preus per sobre dels costos, assegurar el rendiment per sobre del cost del capital i atreure la inversió. No obstant la innovació comporta altres conseqüències: la neutralització a la diferenciació del competidor i la millora de la productivitat com a positives; les pèrdues per innovació, promogudes pel fracàs, com a negativa.

El cicle vital de la innovació consta de cinc fases:

  1. Innovació i adopció tecnològica. És el naixement de la nova tecnologia aplicada a productes i l’assimilació gradual per part del mercat.
  2. El mercat en creixement. Després de l’assimilació de la tecnologia, la demanda pels productes es manté alta i amb alts marges de benefici.
  3. El mercat madur. Aquí el creixement s’alenteix i s’inicia la generació de l’oferta (comoditització). Aquesta fase pot perllongar-se per temps indefinit, amb permanents renovacions.
  4. El mercat en declivi. En aquesta fase les oportunitats per innovar es fan més escasses o fins i tot les empreses que dominen el mercat tenen dificultats per aconseguir beneficis, disminuint la inversió i el rendiment del capital. A l’horitzó es comencen a albirar noves tecnologies.
  5. La fi del cicle vital, on la irrupció d’una nova tecnologia es mostra com perjudicial i acaba per deixar obsoleta a l’existent.

Les empreses que volen aconseguir un avantatge competitiu hauran d’adequar aquesta estructura al seu negoci i adequar la forma d’innovació en funció de la demanda en cadascuna de les fases.

Quan una empresa aconsegueix tenir èxit en la innovació, l’últim repte que li queda és superar la seva pròpia inèrcia organitzativa, és a dir, superar la resistència al canvi d’una innovació anterior. Aquí l’equip directiu ha d’abordar set passos:

1. Analitzar l’activitat actual

2. Assignar recursos per promoure el desenvolupament de nous projectes

3. Determinar de manera ambiciosa què s’espera d’ells i com es desenvoluparan

4. Coordinar i sincronitzar els recursos de l’organització per obtenir un pla comú coordinat

5. Crear sentit d’urgència per fixar-se a temps al mercat

6. Posar-se en marxa, concentrant tots els esforços i accelerar la tasca dels líders dels projectes

7. Mantenir-se en marxa, sense aturar-se, controlant els temps i l’execució.

Aquests passos duts a terme com un bucle permeten mantenir en moviment constant tots els components d’una organització, renovar contínuament l’oferta al mercat i les capacitats del personal.

Font: El desafío de Darwin

Geoffrey Moore

ISBN: 9781591842149

consultoria, creixement, estratègia, èxit, innovació, màrqueting, mercat, thinquery

Experimenta amb les perspectives a través de la tècnica de creativitat dels 6 barrets

Seguim presentant-vos tècniques de creativitat. Avui us portem la tècnica dels SIX THINKING HATS d’Edward de Bono. Aquesta tècnica ens permet veure des de diferents punts de vista i realitats totalment diverses una idea o projecte. Promou el pensament lateral o creatiu. Aquestes diferents perspectives ens aniran molt bé en el moment de presa de decisions abans de decantar-se per una idea o altra. Es pot utilitzar tant a nivell individual com en equip.
  1. Què necessitem per posar en pràctica aquesta tècnica?
Imaginació. Hauríeu de tenir 6 barrets de colors diferents, però com segurament no els tindreu, utilitzarem la imaginació i en cada part del procés associarem els següents pensaments a cada barret:
  • Barret blanc: Pensament objectiu / informatiu / pragmàtic / realista
  • Barret negre: Pensament crític
  • Barret vermell: Pensament emocional
  • Barret blau: Pensament facilitador
  • Barret verd: Pensament creatiu
  • Barret groc: Pensament positiu
2. Com funciona aquesta tècnica?
  • S’ha de “portar” un barret en cada ocasió. Això vol dir, que pensem d´una manera determinada en funció del barret.
  • Tots porten el mateix color de barret davant de cada idea
  • Observar la idea des de la mateixa perspectiva del Barret que portem
  1. Per a què serveix?
  • Estalviar temps
  • Disposar de tots els arguments
  • Fer fora l’ego
  • Estructurar el pensament, una cosa a cada moment, ordre i enfoc.
  1. Quan cal utilitzar-los?
  • Quan necessitem idees noves
  • Quan volem millorar alguna cosa o procés
  • Quan hem d’escollir
  • Quan hem d’avaluar alternatives
  • Quan volem desenvolupar una oportunitat
  • Quan volem avaluar un risc
  • Quan hem d’avaluar un pla estratègic
  • Quan hem de resoldre un problema
  1. En quin ordre utilitzarem els barrets?
Els barrets s’utilitzen de manera diferent en funció de la necessitat que tinguem. No és el mateix utilitzar-los per prendre una decisió que per iniciar un procés creatiu. Aquest seria un ordre coherent tot i que es pot fer tan llarg o tan curt en funció de les nostres necessitats.
  • Blau: Pensament facilitador
  • Vermell: Pensament emocional
  • Blanc: Pensament objectiu
  • Groc: Pensament positiu
  • Negre: Pensament crític
  • Verd: Pensament creatiu
Doncs ara amb tot això us convidem a iniciar el procés d’ideació tot utilitzant els barrets! Si teniu qualsevol dubte al moment d’aplicar-la des de thinquery us podem ajudar. Podeu contactar aquí amb nosaltres.

6 barrets, brainstorming, Carme Saez, consultoria, creativitat, creixement, dinàmica grupal, Edward de Bono, empresa, estratègia, idees, innovació, màrqueting, pensament lateral, projecte, repte, six thinking hats, thinquery

Els beneficis de construir una bona marca

Quan parlem de màrqueting, una de les coses que hem de tenir en compte  per tal de contribuir en l’èxit del teu projecte dins el sector és LA MARCA. Aquesta és la que et marcarà la diferència entre tu i els teus competidors i també aportarà valor afegit als productes o serveis que ofereixes. Però la marca no només és això, sinó que també t’ajudarà a una millor captació i fidelització dels teus clients, que a mig i llarg termini vol dir un augment dels beneficis. Com hem comentat abans, una de les principals raons per la qual és important crear una marca és per aconseguir que el nostre producte es diferenciï de la resta. Avui dia, hi ha una saturació de serveis i productes i captar l’atenció del consumidor és cada vegada més difícil, per la qual cosa és essencial treballar la marca i aconseguir que aquesta transmeti la visió de la nostra empresa. Per aconseguir una bona marca, has de tenir clar quin és el servei o producte que ofereixes, cal analitzar als competidors i també el nostre públic objectiu. Així tindrem una bona idea de quins poden ser els atributs més adequats per a associar a la nostra marca. Si la marca està ben dissenyada i pensada pel teu públic objectiu, és molt fàcil arribar a connectar amb els clients potencials. Aquests sentiran que s’estan tenint en compte les seves necessitats i que l’empresa està dedicant tots els seus esforços en satisfer-les. La marca d’una empresa no únicament es fa servir com un element identificador, sinó que pot reportar altres beneficis, com per exemple, convertir-se en garantia de qualitat, i es que si el client ha tingut una bona experiència amb el què li ofereixes, aquest assumeix la satisfacció i en properes vegades optarà i fins i tot recomanarà la teva marca. Si aconsegueixes posicionar-te bé i desmarcar-te tal i com hem comentat a l’inici pots arribar a  aconseguir que el client és fixi en quelcom més que el preu, sinó que aquest acabi decantant-se per altres aspectes qualitatius. Una bona marca no només li reporta beneficis a una companyia a nivell extern, sinó que a nivell intern també pot sortir molt reforçada. A més de generar confiança entre els teus clients, també s’aconsegueix una major confiança i motivació dels teus treballadors, ja que aquests poden associar la marca amb un sentit de propòsit. Sentiran que el seu treball és productiu, que els dóna una imatge professional i d’èxit i els motivarà a seguir esforçant-se per millorar la visió que els clients tenen de l’empresa per la qual treballen. Una vegada que saps quins són tots els avantatges de crear una bona marca per al teu negoci, és important que tinguis en compte alguns consells per triar un nom que t’asseguri èxits i que coneguis quins són els passos que has de seguir per registrar-la. A thinquery t’ajudem i t’acompanyem per començar el teu projecte tot encaminant les teves idees per tal de definir  el teu negoci, la teva proposta de valor i també la marca. També ajudem a aquelles empreses ja iniciades a redefinir la seva marca i a posicionar-la per a arribar a nous clients.

beneficis, bona marca, Carme Saez, consultoria, creativitat, creixement, estratègia, innovació, marca, marketing, màrqueting, projecte, sostenible, thinquery

Idees fresques amb la tècnica random word d’Edward de Bono

Tal i com vam publicar en el post passat, l’estiu és un bon moment per generar bones idees, ens relaxem, llegim més i estem més receptius a coses noves: tenim la ment més oberta. Per això us volem introduir algunes tècniques de creativitat i avui us presentem el RANDOM WORD! Aquesta tècnica s’utilitza quan volem tenir idees “disruptives”, fora d’allò que pensem normalment. Ens ubica en un context diferent i genera noves connexions. El nostre cervell “s’activa”. Aquesta tècnica va molt bé quan necessitem inspirar-nos o estem bloquejats. La tècnica consisteix en triar una paraula a l’atzar, com ho farem?
  1. Definim clarament el repte que volem resoldre, o el focus on posem l’atenció i on necessitem idees.
  2. Podem escriure entre tots paraules en papers petits i ficar-les en una bossa. Una persona extreu la paraula. Una altra manera de fer-ho és obrint un diccionari i triant la primera paraula que trobem. Han de ser paraules riques en contingut. També podeu trobar generadors de paraules aleatòries a internet: www.palabrasque.com/palabra-aleatoria.phpwww.palabrasaleatorias.com.
  1. Un cop escollida la paraula, aquesta es converteix en el centre dels nostres pensaments. Posem l’exemple de la paraula CASA. L’anotem ben gran en una pissarra i automàticament comencem a escriure en un altre paper totes les idees que ens evoca la paraula casa. Us deixem un exemple:
REPTE: “Incrementar el nombre de persones que entren a la nostra botiga” De la paraula CASA ens venen al cap: família, espais, confort, protecció, descans,…
  1. Un cop tenim aquests passos fets, es tracta de relacionar el repte/focus/problema inicial i lligar-ho amb cadascuna de les paraules que han sorgit amb la relació de la paraula CASA. Per exemple: aconseguir que les famílies senceres vinguin al nostre establiment a partir d’una promoció de descomptes si són més d’un membre de la família que compra.
L’objectiu d’aquest procés és forçar les connexions entre els atributs de la paraula i el repte, aportant idees. Farem exactament el mateix amb tantes paraules com sigui necessari i finalment exposarem totes les connexions. Us emplacem a provar aquesta tècnica! És gairebé com un joc i comprova que partint d’aquesta base, tots som creatius! Si teniu qualsevol dubte o voleu que us ajudem a aplicar la tècnica podeu contactar amb nosaltres aquí.

brainstorming, creativitat, creixement, Disseny, empresa, estratègia, idees, innovació, random word, repte, Repte Empresa, tècniques, thinquery

L’estiu és per prendre idees fresques!

Encara que pot semblar contradictori, l’estiu és per prendre idees refrescants sí, i és que amb l’arribada de l’estiu i les vacances és com viure un final d’any, la gent fa balanç, analitza el passat i es planteja nous propòsits de cara al setembre, gairebé com fem a l’hivern per cap d’any. I és que la influència de l’acabament del curs escolar, i el temps lliure que ens deixen les vacances, ens inspiren a fer això també durant aquest període. Les activitats d’oci són protagonistes i aquest és un gran element per facilitar el pensament creatiu, per agafar alhora perspectiva i deixar que la creativitat faci la seva feina. És a partir d’aquest post que us anirem presentant diferents eines per practicar de manera ordenada. I és que el màrqueting, el branding, i la innovació requereixen d’un reguitzell de tècniques per arribar als objectius finals: dur a terme les idees i impactar en el nostre mercat! A thinquery utilitzem diferents tècniques de creativitat per oferir als nostres clients “idees fresques”. Les tècniques no deixen de ser un procés que ens convida a ser meticulosos en totes les etapes. Molts pensen que la creativitat és una capacitat que no s’entrena, o que la té qui ha nascut amb ella, i que no tothom és creatiu. Res més lluny de la realitat. Si seguim les diferents etapes que ens proposen les tècniques, serem capaços de ser molt prolífics amb les idees. Com sabem si som o no creatius? Per la quantitat d’idees que som capaços de generar , per l’originalitat, solucions úniques i innovadores, per com d’elaborades són les idees i per la flexibilitat, és a dir, com de capaços som d’adaptar altres enfocs. En els propers pots us explicarem pas a pas, com utilitzar les eines.

brainstorming, consultoria, creativitat, creixement, eines, empresa, empreses, estiu, estratègia, idees, innovació, objetcius, refrescant, repte, Repte Empresa, tècniques, thinquery

Mapes mentals en el Lab d’Acció Social 2018

Divendres passat vam començar les sessions d’innovació en el “Lab d’Acció Social 2018” a la Facultat de Comunicació Blanquerna. Set entitats del tercer sector desenvolupen durant 7 sessions un repte, el qual persegueix generar un projecte que ha de garantir la continuïtat i sostenibilitat econòmica de la seva causa. A la primera sessió hem treballat els mapes mentals. Les entitats han descrit el seu propòsit a través d’un mapa. Els mapes mentals persegueixen diversos objectius:
  • Disposar de tota la informació a la vista, incorporant tota la informació necessària per a la millor comprensió.
  • Promoure la participació de tots els membres de l’equip.
  • Compartir diferents punts de referència (des de quina perspectiva s’aborda el tema).
  • Connectar amb més facilitat els diferents conceptes. Agilitzar les connexions de les dues parts del cervell (la creativa i la racional). Treballem el pensament lateral.
  • Incrementem la nostra capacitat de memoritzar causa de que el nostre cervell treballa en la seva totalitat.
  • Millorem l’autoestima dels participants, ja que Incloem totes les opinions.
En definitiva, el mapa mental és una eina que ens permet ser més creatius. A thinquery t’ensenyem com aplicar-ho per aconeguir els teus objectius.

Blanquerna, Carme Saez, consultoria, creativitat, creixement, dinàmica grupal, estratègia, idees, innovació, lab acció social, lab blanquerna, lab innovació, mapes mentals, organitzacions, pensament visual, projecte, repte, Repte Empresa, thinquery

LA RODA DE LA VIDA? NO! LA RODA DE LA FEINA Nous propòsits professionals

Quan comença un nou any pensem en quins seran aquests nous propòsits i entre d’ells, segur hi ha els de la feina. A vegades ens trobem que estem malament a la feina i no sabem el perquè. Ens costa concretar i saber si allò està en les nostres mans canviar-ho o no. Després d’un canvi laboral, molta gent em demanava què és el que em va portar a fer el pas. Vaig analitzar tots i cada un dels aspectes per mi eren importants a la feina, i si podia o no resoldre’ls.  Vaig fer tot el possible, però finalment, no ho vaig aconseguir i vaig deixar la feina. Després de respondre a tantes preguntes i donar tants consells, vaig arribar a crear “LA RODA DE LA FEINA”. Una eina “homemade” que ens ajudarà a analitzar què és el que hem de millorar i on hem d’intervenir abans de plantejar-nos un canvi. Com funciona? Aquí teniu l’exemple que jo utilitzo, però cadascú es pot posar els conceptes i les particions que cregui convenients segons la seva situació. Llavors valorem de l’1 al 10 cada un dels aspectes, tenint en compte que 1 és el que menys i el que està al centre i 10 és el que més que està a l’altre punta del centre. Així doncs, quan valorem dibuixem un punt sobre la línia en funció de la nostra valoració. Llavors unim tots els punts mitjançant línies. Obtenim una visó global que et diu com estàs actualment. I és a partir de llavors que has d’idear un pla de millora per poder aconseguir la roda de la feina que desitgem. Si som conscients de quins són els aspectes que hem de millorar i treballem per solucionar-los aconseguireu estar bé a la feina!

avaluació, Carme Saez, consultoria, creativitat, creixement, eina, empresa, estratègia, idees, innovació, màrqueting personal, professional, roda de la feina, thinquery

A la cerca de la satisfacció dels clients. Pot arribar a convertir-se en la nostra vulgarització?

Estem començant un negoci i el primer que ens diuen és “escolta al consumidor i crea la teva proposta de valor en base al que demana, si el satisfàs, el negoci rutllarà”. Què passa quan el consumidors no són creatius i demanen sempre el mateix i de la mateixa manera? Quan no van més enllà del Doncs  que ens trobem en un mercat on els productes cada vegada són més indiferenciats i  menys sorprenents, el commodity. A mi poques vegades em sorprenen… i quan un negoci  ho fa, me n’alegro enormement. Cal crear marques diferenciades i úniques. El que jo aconsello és contrastar amb el consumidor que la nostra proposta de valor s’ajusti a les seves necessitats però que alhora sigui especial i diferenciadora, és clar que hem d’escoltar al client, però escoltar-lo no vol dir que hagin de ser els nostres dissenyadors de pàckaging, els nostres dissenyadors d’imatge corporativa i inclús en alguns productes agroalimentaris, quins ingredients portar. Les grans marques ja no es distingeixen entre elles. Les dinàmiques amb els clients han de ser en un inici, dinàmiques de creativitat per tal de detectar noves necessitats latents, amagades que ens permetin desenvolupar i innovar (els insighs). En una segona fase, els nostres clients ens han de servir per millorar els productes que hem desenvolupat per ells: els prototips. Serien les sessions de contrast. I en un tercer lloc, crearem dinàmiques de millora contínua amb ells  per a incorporar nous atributs i/o millorar la usabilitat i l’experiència. A thinquery dissenyem les dinàmiques de creativitat per identificar productes o serveis que sorprenguin als clients, les que ens ajuden a contrastar o les que ens permeten millorar el producte.

Carme Saez, client, consultoria, creativitat, dinàmica grupal, Disseny, empresa, estratègia, innovació, màrqueting personal, satisfacció, thinquery

Un bon posicionament és clau pel creixement del nostre negoci

El posicionament del teu producte, servei, partit polític, o inclús el teu com a persona respecte al competència és un element clau per dirigir el futur del teu negoci i és primordial per poder crear l’estratègia més òptima pel teu creixement. El posicionament és una part  del màrqueting que el què vol és, aconseguir que el teu producte, servei o marca personal…; ocupi un lloc diferencial a la ment del consumidor en relació amb la competència. Per poder valorar com estàs posicionat és important analitzar a nivell de producte, preu, comunicació i distribució el % de consumidors que coneixen la teva proposta de valor, el % que consideren que és vàlida i la tenen en compte, els que et comparen, els que et compren i finalment els que repeteixen la compra. Una vegada es té l’anàlisi del posicionament és fàcil poder saber en quin aspecte de l’estratègia de màrqueting hem de centrar-nos per poder aconseguir els nostres objectius de creixement. Què determina un bon posicionament? La visibilitat de la marca, la proposta de valor diferencial, l’experiència de compra o ús i les recomanacions.

Carme Saez, consultoria, creixement, empresa, empreses, estratègia, innovació, organitzacions, Osona, rendiment, repte, thinquery, Vic

  • 1
  • 2

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A través del nostre mètode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificació estratègica, innovació, màrqueting i creativitat en el món de l’empresa i les persones.