Etiqueta: formaci贸

TU POTS CREAR, INNOVAR I CR脡IXER!

En el nostre dia a dia treballem amb persones i empreses que volen treure un nou producte al mercat. Acompanyem a emprenedors que volen impulsar projectes i professionals que volen gestionar l鈥檕rganitzaci贸 d鈥檜na manera eficient. Compartim amb tots ells el neguit d鈥檋aver d鈥檈star alerta de les oportunitats, identificar on s贸n les amenaces i quina 茅s la millor experi猫ncia que espera el client.

A Thinquery fem equip, ens envoltem dels millors professionals per donar resposta a les necessitats dels nostres clients. Estem al dia en metodologies i eines per ser 脿gils, facilitar processos i trobar la millor soluci贸 a cada repte que tenim al davant.

La nostra inquietud per saber m茅s, la nostra curiositat per con猫ixer com treballen els altres, la nostra perseveran莽a en acumular, traduir i simplificar coneixement ens ha portat a tenir una biblioteca d鈥檈ines i recursos que ens ajuda a l鈥檋ora de crear, cr茅ixer i innovar.

Portem al nostre ADN compartir, treballar en xarxa, generar sin猫rgies i connectar professionals. Per aix貌 posem el nostre granet de sorra i us volem facilitar el nostre banc d鈥檈ines per fer-vos m茅s f脿cil el crear, cr茅ixer i innovar.

Neix thinKITyourself, un programa d鈥檃companyament i una caixa d鈥檈ines perqu猫 els professionals tinguin al seu abast noves eines i metodologies, estiguin a l鈥檃vantguarda i tinguin una guia de com aplicar-les.

ThinKITyourself 茅s:

  1. Formaci贸 per a la capacitaci贸 dels professionals perqu猫 puguin ser autosuficients en l鈥櫭簊 de les eines.
  • Coneixement expert en diferents 脿mbits amb un equip de professionals liderats  per Thinquery (gesti贸, estrat猫gia, m脿rqueting, recursos humans, innovaci贸, emprenedoria,鈥)
  • Acc茅s a continguts curats amb plantilles, metodologia, t猫cniques de creativitat  i tips que s鈥檃ctualitzaran constantment i ampliant-se en continu, per poder ser eficients, 脿gils, flexibles i did脿ctics en tot tipus d鈥檃ssessoraments i de gesti贸 de projectes.
  • Personalitzaci贸.  Dissenyem itineraris personalitzats i formacions a mida adaptat a les necessitats de cadasc煤 en funci贸 de la tipologia de projectes i processos.

ThinKITyourself vol empoderar a les persones, i inspirades en la metodologia do it yourself, creem aquest kit perqu猫 creiem en el think it yourself

Sabem que en el context en qu猫 vivim 茅s m茅s important que mai a ser creatius i eficients, fer les coses de manera diferent per seguir aportant valor. T鈥檃judem a fer el pas, THINK IT YOURSELF!

continguts, Crear, cr茅ixer, expert, formaci贸, innovar, Personalitzaci贸, professional, professionals del sector creatiu, Think It Yourself, thinquery

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A trav茅s del nostre m猫tode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificaci贸 estrat猫gica, innovaci贸, m脿rqueting i creativitat en el m贸n de l鈥檈mpresa i les persones.