Etiqueta: inserci贸

Thinquery treballa el pensament visual amb els t猫cnics d’inserci贸 de joves de l’Ajuntament de Vic

Amb l’objectiu de crear una din脿mica original per a un pla de formaci贸, 聽thinquery va treballar amb els t猫cnics, una din脿mica que 聽permet茅s a 8 joves que formen part d麓un pla d’inserci贸 laboral, a reflexionar sobre conceptes com l’ocupaci贸, la responsabilitat, l’organitzaci贸 o la traject貌ria professional. La sessi贸, que va estar liderada pels dos t猫cnics de l’Ajuntament, el Jacint Crosas i la M貌nica Gordillo, es 聽va recolzar en t猫cniques de creativitat i de pensament visual ideades per thinquery, 聽espec铆ficament per complementar la formaci贸 en compet猫ncies que es duu a terme amb aquest grup de joves. La sessi贸 va durar 3 hores i es van utilitzar diferents materials de l’EspaiCrea i d’altres aportats pels propis joves. Think: el pensament visual ens ajuda a connectar conceptes Query: per qu猫 no utilitzem m茅s el pensament visual?

Ajuntament de Vic, Carme Saez, creixement, din脿mica grupal, equips, escola, escoles, inserci贸, joves, Osona, pensament visual, talent, thinquery, Vic

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A trav茅s del nostre m猫tode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificaci贸 estrat猫gica, innovaci贸, m脿rqueting i creativitat en el m贸n de l鈥檈mpresa i les persones.