Etiqueta: mapes mentals

Mapes mentals en el Lab d’Acci贸 Social 2018

Divendres passat vam comen莽ar les sessions d’innovaci贸 en el “Lab d’Acci贸 Social 2018” a la Facultat de Comunicaci贸 Blanquerna. Set entitats del tercer sector desenvolupen durant 7 sessions un repte, el qual persegueix generar un projecte que ha de garantir la continu茂tat i sostenibilitat econ貌mica de la seva causa. A la primera sessi贸 hem treballat els mapes mentals. Les entitats han descrit el seu prop貌sit a trav茅s d’un mapa. Els mapes mentals persegueixen diversos objectius:
  • Disposar de tota la informaci贸 a la vista, incorporant tota la informaci贸 necess脿ria per a la millor comprensi贸.
  • Promoure la participaci贸 de tots els membres de l’equip.
  • Compartir diferents punts de refer猫ncia (des de quina perspectiva s’aborda el tema).
  • Connectar amb m茅s facilitat els diferents conceptes. Agilitzar les connexions de les dues parts del cervell (la creativa i la racional). Treballem el pensament lateral.
  • Incrementem la nostra capacitat de memoritzar causa de que el nostre cervell treballa en la seva totalitat.
  • Millorem l’autoestima dels participants, ja que Incloem totes les opinions.
En definitiva, el mapa mental 茅s una eina que ens permet ser m茅s creatius. A thinquery t’ensenyem com aplicar-ho per aconeguir els teus objectius.

Blanquerna, Carme Saez, consultoria, creativitat, creixement, din脿mica grupal, estrat猫gia, idees, innovaci贸, lab acci贸 social, lab blanquerna, lab innovaci贸, mapes mentals, organitzacions, pensament visual, projecte, repte, Repte Empresa, thinquery

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A trav茅s del nostre m猫tode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificaci贸 estrat猫gica, innovaci贸, m脿rqueting i creativitat en el m贸n de l鈥檈mpresa i les persones.