Etiqueta: pensament visual

Mapes mentals en el Lab d’Acci贸 Social 2018

Divendres passat vam comen莽ar les sessions d’innovaci贸 en el “Lab d’Acci贸 Social 2018” a la Facultat de Comunicaci贸 Blanquerna. Set entitats del tercer sector desenvolupen durant 7 sessions un repte, el qual persegueix generar un projecte que ha de garantir la continu茂tat i sostenibilitat econ貌mica de la seva causa. A la primera sessi贸 hem treballat els mapes mentals. Les entitats han descrit el seu prop貌sit a trav茅s d’un mapa. Els mapes mentals persegueixen diversos objectius:
  • Disposar de tota la informaci贸 a la vista, incorporant tota la informaci贸 necess脿ria per a la millor comprensi贸.
  • Promoure la participaci贸 de tots els membres de l’equip.
  • Compartir diferents punts de refer猫ncia (des de quina perspectiva s’aborda el tema).
  • Connectar amb m茅s facilitat els diferents conceptes. Agilitzar les connexions de les dues parts del cervell (la creativa i la racional). Treballem el pensament lateral.
  • Incrementem la nostra capacitat de memoritzar causa de que el nostre cervell treballa en la seva totalitat.
  • Millorem l’autoestima dels participants, ja que Incloem totes les opinions.
En definitiva, el mapa mental 茅s una eina que ens permet ser m茅s creatius. A thinquery t’ensenyem com aplicar-ho per aconeguir els teus objectius.

Blanquerna, Carme Saez, consultoria, creativitat, creixement, din脿mica grupal, estrat猫gia, idees, innovaci贸, lab acci贸 social, lab blanquerna, lab innovaci贸, mapes mentals, organitzacions, pensament visual, projecte, repte, Repte Empresa, thinquery

thinquery, la consultoria que t’ajuda a fer cr茅ixer el teu negoci

Us deixo l’escrit que ens ha fet en Pol. Ha estat amb nosaltres durant 5 mesos ajudant-nos i col路laborant amb nosaltres: “Es important treballar a gust i envoltat d鈥檜n gran equip, a Thinquery des del primer dia vaig notar aquesta sensaci贸, un ambient c脿lid i de confort. En aquest per铆ode, he tingut la sort de treballar i veure diferents projectes, que gr脿cies a la feina feta com una persona m茅s de l鈥檈mpresa m鈥檋a perm猫s recollir i adquirir grans coneixements. Moltes gr脿cies a tot l鈥檈quip de Thinquery i en especial a la Carme, una gran professional, que m鈥檋a ensenyat coses bones i no tant bones que passen quan est脿s a les portes d鈥檃cabar la carrera, d鈥檃questa manera nom茅s puc estar agra茂t per tot el que heu fet per mi, no 茅s un ad茅u sin贸 fins un aviat. Moltes gr脿cies 鈥渇am铆lia鈥! I per acabar, una petita mostra de tot el que per mi fan amb aquesta petita i alhora gran consultoria de negoci:

Carme Saez, consultoria, creativitat, creixement, Disseny, empresa, empreses, estrat猫gia, innovaci贸, pensament visual, repte, Repte Empresa, thinquery

Thinquery facilita el proc茅s de definici贸 del pla estrat猫gic i pedag貌gic de l’Escola Rocaprevera

Els professors de l’Escola Rocaprevera han treballat durant els darrers mesos en el pla estrat猫gic i el projecte pedag貌gic de l’escola. A trav茅s d’un proc茅s de reflexi贸 i de les t猫cniques de pensament visual, l’escola ha definit all貌 que vol per als seus alumnes.
L’aplicaci贸 de t猫cniques i metodologia que normalment s’utilitzen en l’脿mbit empresarial han servit per establir din脿miques de treball que han concl貌s amb la creaci贸 de 4 comissions: la comissi贸 de projecte pedag貌gic, la comissi贸 de comunicaci贸, la d’espais i la d’organitzaci贸.
El passat dia 18 de mar莽 va culminar el proc茅s amb la presentaci贸 de tot el pla a la jornada de portes obertes.

Carme Saez, consultoria, creativitat, din脿mica grupal, escoles, estrat猫gia, pensament visual, thinquery

Thinquery treballa el pensament visual amb els t猫cnics d’inserci贸 de joves de l’Ajuntament de Vic

Amb l’objectiu de crear una din脿mica original per a un pla de formaci贸, 聽thinquery va treballar amb els t猫cnics, una din脿mica que 聽permet茅s a 8 joves que formen part d麓un pla d’inserci贸 laboral, a reflexionar sobre conceptes com l’ocupaci贸, la responsabilitat, l’organitzaci贸 o la traject貌ria professional. La sessi贸, que va estar liderada pels dos t猫cnics de l’Ajuntament, el Jacint Crosas i la M貌nica Gordillo, es 聽va recolzar en t猫cniques de creativitat i de pensament visual ideades per thinquery, 聽espec铆ficament per complementar la formaci贸 en compet猫ncies que es duu a terme amb aquest grup de joves. La sessi贸 va durar 3 hores i es van utilitzar diferents materials de l’EspaiCrea i d’altres aportats pels propis joves. Think: el pensament visual ens ajuda a connectar conceptes Query: per qu猫 no utilitzem m茅s el pensament visual?

Ajuntament de Vic, Carme Saez, creixement, din脿mica grupal, equips, escola, escoles, inserci贸, joves, Osona, pensament visual, talent, thinquery, Vic

Thinquery aporta el seu granet de sorra a l’EASD de Vic

Thinquery, continua configurant-se com un element essencial en l’aportaci贸 i el suport en l’elaboraci贸 d’estrat猫gies per a empreses i entitats a la comarca d’Osona. Aquesta vegada el nostre 脿mbit de col路laboraci贸 s’ha establert amb l’Escola Superior d’Art i Disseny de Vic聽 (EASD) en la definici贸 del seu pla estrat猫gic. Es tracta d’una escola d’art superior i de disseny, p煤blica, depenent del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, que ofereix ensenyaments art铆stics post-obligatoris – Batxillerat d’arts, Cicles formatius d’arts pl脿stiques i disseny i Estudis superiors de disseny- amb una intensa relaci贸 amb el seu entorn sociocultural. L’Escola proporciona una formaci贸 integral de qualitat i implanta processos metodol貌gics integradors que fomenten la interdisciplinarietat entre art, artesania i disseny.

Art, Carme Saez, creativitat, din脿miques d'equip, Disseny, EASD, empreses, entitats, escola, innovaci贸, Osona, pensament visual, projecte, rendiment, Vic

Continua llegint

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A trav茅s del nostre m猫tode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificaci贸 estrat猫gica, innovaci贸, m脿rqueting i creativitat en el m贸n de l鈥檈mpresa i les persones.