Etiqueta: Personalitzaci贸

Desenvolupem un itinerari personalitzat i caixa d鈥檈ines per el servei d鈥檈mprenedoria de l鈥橝g猫ncia de desenvolupament del Bergued脿

Thinquery ha treballat amb tot l鈥檈quip de l鈥櫭爎ea d鈥檈mpresa de l鈥橝g猫ncia Desenvolupament del Bergued脿 per definir el model d鈥檃tenci贸 i acompanyament de les persones emprenedores de la comarca. A trav茅s de diferents sessions vam co-crear un itinerari personalitzat i una caixa d鈥檈ines amb tots els recursos necessaris per emprendre al Bergued脿.

El proc茅s fa iniciar-se definint, a trav茅s d鈥檜n mapa visual, els recursos que s鈥檈staven oferint als emprenedors, vam partir d鈥檜na diagnosi per dissenyar l鈥檌tinerari personalitzat a seguir per acompanyar els emprenedors. Vam dissenyar l鈥檌tinerari 鈥渄e la idea al negoci鈥.

Les eines i metodologies recollides en la caixa d鈥檈ines es van elaborar d鈥檃cord a les necessitats del servei i dels seus professionals i de les particularitats i tipologia d鈥檈mprenedors i empreses del territori.

Amb el model consensuat i les eines elaborades, es fan fer formacions als t猫cnics per aprofundir en les diferents metodologies i eines d鈥檃ssessorament. A trav茅s de casos pr脿ctics es va seguir tot l鈥檌tinerari perqu猫 poguessin incorporar en el seu dia a dia les noves eines desenvolupades per millorar la personalitzaci贸 que s鈥檕fereix als emprenedors i d鈥檃queta manera millorar la qualitat del servei prestat.

casos, casos pr脿ctics, Desenvolupament, emprenedoria, idea de negoci, millora de qualitat, Personalitzaci贸, proc茅s, thinquery

TU POTS CREAR, INNOVAR I CR脡IXER!

En el nostre dia a dia treballem amb persones i empreses que volen treure un nou producte al mercat. Acompanyem a emprenedors que volen impulsar projectes i professionals que volen gestionar l鈥檕rganitzaci贸 d鈥檜na manera eficient. Compartim amb tots ells el neguit d鈥檋aver d鈥檈star alerta de les oportunitats, identificar on s贸n les amenaces i quina 茅s la millor experi猫ncia que espera el client.

A Thinquery fem equip, ens envoltem dels millors professionals per donar resposta a les necessitats dels nostres clients. Estem al dia en metodologies i eines per ser 脿gils, facilitar processos i trobar la millor soluci贸 a cada repte que tenim al davant.

La nostra inquietud per saber m茅s, la nostra curiositat per con猫ixer com treballen els altres, la nostra perseveran莽a en acumular, traduir i simplificar coneixement ens ha portat a tenir una biblioteca d鈥檈ines i recursos que ens ajuda a l鈥檋ora de crear, cr茅ixer i innovar.

Portem al nostre ADN compartir, treballar en xarxa, generar sin猫rgies i connectar professionals. Per aix貌 posem el nostre granet de sorra i us volem facilitar el nostre banc d鈥檈ines per fer-vos m茅s f脿cil el crear, cr茅ixer i innovar.

Neix thinKITyourself, un programa d鈥檃companyament i una caixa d鈥檈ines perqu猫 els professionals tinguin al seu abast noves eines i metodologies, estiguin a l鈥檃vantguarda i tinguin una guia de com aplicar-les.

ThinKITyourself 茅s:

  1. Formaci贸 per a la capacitaci贸 dels professionals perqu猫 puguin ser autosuficients en l鈥櫭簊 de les eines.
  • Coneixement expert en diferents 脿mbits amb un equip de professionals liderats  per Thinquery (gesti贸, estrat猫gia, m脿rqueting, recursos humans, innovaci贸, emprenedoria,鈥)
  • Acc茅s a continguts curats amb plantilles, metodologia, t猫cniques de creativitat  i tips que s鈥檃ctualitzaran constantment i ampliant-se en continu, per poder ser eficients, 脿gils, flexibles i did脿ctics en tot tipus d鈥檃ssessoraments i de gesti贸 de projectes.
  • Personalitzaci贸.  Dissenyem itineraris personalitzats i formacions a mida adaptat a les necessitats de cadasc煤 en funci贸 de la tipologia de projectes i processos.

ThinKITyourself vol empoderar a les persones, i inspirades en la metodologia do it yourself, creem aquest kit perqu猫 creiem en el think it yourself

Sabem que en el context en qu猫 vivim 茅s m茅s important que mai a ser creatius i eficients, fer les coses de manera diferent per seguir aportant valor. T鈥檃judem a fer el pas, THINK IT YOURSELF!

continguts, Crear, cr茅ixer, expert, formaci贸, innovar, Personalitzaci贸, professional, professionals del sector creatiu, Think It Yourself, thinquery

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A trav茅s del nostre m猫tode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificaci贸 estrat猫gica, innovaci贸, m脿rqueting i creativitat en el m贸n de l鈥檈mpresa i les persones.