Etiqueta: procés

Desenvolupem un itinerari personalitzat i caixa d’eines per el servei d’emprenedoria de l’Agùncia de desenvolupament del Berguedà

Thinquery ha treballat amb tot l’equip de l’àrea d’empresa de l’AgĂšncia Desenvolupament del BerguedĂ  per definir el model d’atenciĂł i acompanyament de les persones emprenedores de la comarca. A travĂ©s de diferents sessions vam co-crear un itinerari personalitzat i una caixa d’eines amb tots els recursos necessaris per emprendre al BerguedĂ .

El procĂ©s fa iniciar-se definint, a travĂ©s d’un mapa visual, els recursos que s’estaven oferint als emprenedors, vam partir d’una diagnosi per dissenyar l’itinerari personalitzat a seguir per acompanyar els emprenedors. Vam dissenyar l’itinerari “de la idea al negoci”.

Les eines i metodologies recollides en la caixa d’eines es van elaborar d’acord a les necessitats del servei i dels seus professionals i de les particularitats i tipologia d’emprenedors i empreses del territori.

Amb el model consensuat i les eines elaborades, es fan fer formacions als tĂšcnics per aprofundir en les diferents metodologies i eines d’assessorament. A travĂ©s de casos prĂ ctics es va seguir tot l’itinerari perquĂš poguessin incorporar en el seu dia a dia les noves eines desenvolupades per millorar la personalitzaciĂł que s’ofereix als emprenedors i d’aqueta manera millorar la qualitat del servei prestat.

casos, casos pràctics, Desenvolupament, emprenedoria, idea de negoci, millora de qualitat, Personalització, procés, thinquery

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A travĂ©s del nostre mĂštode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificaciĂł estratĂšgica, innovaciĂł, mĂ rqueting i creativitat en el mĂłn de l’empresa i les persones.