Etiqueta: professional

TU POTS CREAR, INNOVAR I CRÉIXER!

En el nostre dia a dia treballem amb persones i empreses que volen treure un nou producte al mercat. Acompanyem a emprenedors que volen impulsar projectes i professionals que volen gestionar l’organització d’una manera eficient. Compartim amb tots ells el neguit d’haver d’estar alerta de les oportunitats, identificar on són les amenaces i quina és la millor experiència que espera el client.

A Thinquery fem equip, ens envoltem dels millors professionals per donar resposta a les necessitats dels nostres clients. Estem al dia en metodologies i eines per ser Ă gils, facilitar processos i trobar la millor soluciĂł a cada repte que tenim al davant.

La nostra inquietud per saber més, la nostra curiositat per conèixer com treballen els altres, la nostra perseverança en acumular, traduir i simplificar coneixement ens ha portat a tenir una biblioteca d’eines i recursos que ens ajuda a l’hora de crear, créixer i innovar.

Portem al nostre ADN compartir, treballar en xarxa, generar sinèrgies i connectar professionals. Per això posem el nostre granet de sorra i us volem facilitar el nostre banc d’eines per fer-vos més fàcil el crear, créixer i innovar.

Neix thinKITyourself, un programa d’acompanyament i una caixa d’eines perquè els professionals tinguin al seu abast noves eines i metodologies, estiguin a l’avantguarda i tinguin una guia de com aplicar-les.

ThinKITyourself Ă©s:

  1. Formació per a la capacitació dels professionals perquè puguin ser autosuficients en l’ús de les eines.
  • Coneixement expert en diferents Ă mbits amb un equip de professionals liderats  per Thinquery (gestiĂł, estratègia, mĂ rqueting, recursos humans, innovaciĂł, emprenedoria,…)
  • AccĂ©s a continguts curats amb plantilles, metodologia, tècniques de creativitat  i tips que s’actualitzaran constantment i ampliant-se en continu, per poder ser eficients, Ă gils, flexibles i didĂ ctics en tot tipus d’assessoraments i de gestiĂł de projectes.
  • PersonalitzaciĂł.  Dissenyem itineraris personalitzats i formacions a mida adaptat a les necessitats de cadascĂş en funciĂł de la tipologia de projectes i processos.

ThinKITyourself vol empoderar a les persones, i inspirades en la metodologia do it yourself, creem aquest kit perquè creiem en el think it yourself

Sabem que en el context en què vivim és més important que mai a ser creatius i eficients, fer les coses de manera diferent per seguir aportant valor. T’ajudem a fer el pas, THINK IT YOURSELF!

continguts, Crear, créixer, expert, formació, innovar, Personalització, professional, professionals del sector creatiu, Think It Yourself, thinquery

LA RODA DE LA VIDA? NO! LA RODA DE LA FEINA Nous propòsits professionals

Quan comença un nou any pensem en quins seran aquests nous propòsits i entre d’ells, segur hi ha els de la feina. A vegades ens trobem que estem malament a la feina i no sabem el perquè. Ens costa concretar i saber si allò estĂ  en les nostres mans canviar-ho o no. DesprĂ©s d’un canvi laboral, molta gent em demanava què Ă©s el que em va portar a fer el pas. Vaig analitzar tots i cada un dels aspectes per mi eren importants a la feina, i si podia o no resoldre’ls.  Vaig fer tot el possible, però finalment, no ho vaig aconseguir i vaig deixar la feina. DesprĂ©s de respondre a tantes preguntes i donar tants consells, vaig arribar a crear “LA RODA DE LA FEINA”. Una eina “homemade” que ens ajudarĂ  a analitzar què Ă©s el que hem de millorar i on hem d’intervenir abans de plantejar-nos un canvi. Com funciona? AquĂ­ teniu l’exemple que jo utilitzo, però cadascĂş es pot posar els conceptes i les particions que cregui convenients segons la seva situaciĂł. Llavors valorem de l’1 al 10 cada un dels aspectes, tenint en compte que 1 Ă©s el que menys i el que estĂ  al centre i 10 Ă©s el que mĂ©s que estĂ  a l’altre punta del centre. AixĂ­ doncs, quan valorem dibuixem un punt sobre la lĂ­nia en funciĂł de la nostra valoraciĂł. Llavors unim tots els punts mitjançant lĂ­nies. Obtenim una visĂł global que et diu com estĂ s actualment. I Ă©s a partir de llavors que has d’idear un pla de millora per poder aconseguir la roda de la feina que desitgem. Si som conscients de quins sĂłn els aspectes que hem de millorar i treballem per solucionar-los aconseguireu estar bĂ© a la feina!

avaluació, Carme Saez, consultoria, creativitat, creixement, eina, empresa, estratègia, idees, innovació, màrqueting personal, professional, roda de la feina, thinquery

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A través del nostre mètode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificació estratègica, innovació, màrqueting i creativitat en el món de l’empresa i les persones.