Etiqueta: Repte Empresa

thinquery, la consultoria que t’ajuda a fer crĂ©ixer el teu negoci

Us deixo l’escrit que ens ha fet en Pol. Ha estat amb nosaltres durant 5 mesos ajudant-nos i col·laborant amb nosaltres: “Es important treballar a gust i envoltat d’un gran equip, a Thinquery des del primer dia vaig notar aquesta sensaciĂł, un ambient cĂ lid i de confort. En aquest perĂ­ode, he tingut la sort de treballar i veure diferents projectes, que grĂ cies a la feina feta com una persona mĂ©s de l’empresa m’ha permès recollir i adquirir grans coneixements. Moltes grĂ cies a tot l’equip de Thinquery i en especial a la Carme, una gran professional, que m’ha ensenyat coses bones i no tant bones que passen quan estĂ s a les portes d’acabar la carrera, d’aquesta manera nomĂ©s puc estar agraĂŻt per tot el que heu fet per mi, no Ă©s un adĂ©u sinĂł fins un aviat. Moltes grĂ cies “famĂ­lia”! I per acabar, una petita mostra de tot el que per mi fan amb aquesta petita i alhora gran consultoria de negoci:

Carme Saez, consultoria, creativitat, creixement, Disseny, empresa, empreses, estratègia, innovació, pensament visual, repte, Repte Empresa, thinquery

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A través del nostre mètode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificació estratègica, innovació, màrqueting i creativitat en el món de l’empresa i les persones.