Etiqueta: satisfacci贸

A la cerca de la satisfacci贸 dels clients. Pot arribar a convertir-se en la nostra vulgaritzaci贸?

Estem comen莽ant un negoci i el primer que ens diuen 茅s 鈥渆scolta al consumidor i crea la teva proposta de valor en base al que demana, si el satisf脿s, el negoci rutllar脿鈥. Qu猫 passa quan el consumidors no s贸n creatius i demanen sempre el mateix i de la mateixa manera? Quan no van m茅s enll脿 del Doncs聽 que ens trobem en un mercat on els productes cada vegada s贸n m茅s indiferenciats i聽 menys sorprenents, el commodity. A mi poques vegades em sorprenen… i quan un negoci聽 ho fa, me n’alegro enormement. Cal crear marques diferenciades i 煤niques. El que jo aconsello 茅s contrastar amb el consumidor que la nostra proposta de valor s’ajusti a les seves necessitats per貌 que alhora sigui especial i diferenciadora, 茅s clar que hem d’escoltar al client, per貌 escoltar-lo no vol dir que hagin de ser els nostres dissenyadors de p脿ckaging, els nostres dissenyadors d’imatge corporativa i incl煤s en alguns productes agroalimentaris, quins ingredients portar. Les grans marques ja no es distingeixen entre elles. Les din脿miques amb els clients han de ser en un inici, din脿miques de creativitat per tal de detectar noves necessitats latents, amagades que ens permetin desenvolupar i innovar (els insighs). En una segona fase, els nostres clients ens han de servir per millorar els productes que hem desenvolupat per ells: els prototips. Serien les sessions de contrast. I en un tercer lloc, crearem din脿miques de millora cont铆nua amb ells 聽per a incorporar nous atributs i/o millorar la usabilitat i l’experi猫ncia. A thinquery dissenyem les din脿miques de creativitat per identificar productes o serveis que sorprenguin als clients, les que ens ajuden a contrastar o les que ens permeten millorar el producte.

Carme Saez, client, consultoria, creativitat, din脿mica grupal, Disseny, empresa, estrat猫gia, innovaci贸, m脿rqueting personal, satisfacci贸, thinquery

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A trav茅s del nostre m猫tode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificaci贸 estrat猫gica, innovaci贸, m脿rqueting i creativitat en el m贸n de l鈥檈mpresa i les persones.