Etiqueta: Think It Yourself

A thinquery plantem una llavor perqu猫 creixi l鈥檈sperit emprenedor

Des de Thinquery ja fa 5 anys que treballem al costat d鈥檈mpreses, organitzacions i persones emprenedores a l鈥檋ora de dissenyar nous productes, serveis i marques. Els acompanyem per idear, orientar i planificar la seva estrat猫gia.

L鈥檈xperi猫ncia ens demostra que darrera els projectes i les idees que han reeixit sempre hi ha una persona emprenedora. Una persona amb iniciativa que passa de les idees a l鈥檃cci贸, una persona curiosa i creativa que sap acompanyar-se i fer equip. Una persona o un equip que planifica i gestiona els projectes per assolir uns objectius.

Amb el COVID hem ent猫s de cop qu猫 vol dir viure, gestionar i treballar en un entorn VUCA i hem vist de prop la import脿ncia de tenir en els equips persones emprenedores que en un moment determinat s贸n capaces de tirar endavant projectes malgrat les circumst脿ncies adverses.

En aquest context i amb convenciment que l鈥檈sperit emprenedor 茅s una capacitat que pot cultivar-se, des de Thinquery hem volgut passar a l鈥檃cci贸 i posar el nostre granet de sorra per fomentar l鈥檈mprenedoria. Durant la pand猫mia vam dissenyar ThinKITyourserlf un programa d鈥檃companyament i una caixa d鈥檈ines, un KIT,  per formar i posar a l鈥檃bast dels professionals noves eines i metodologies per dissenyar i implementar projectes.

Tot just acabava d鈥檃gafar forma ThinKITyourself que ja vam realitzar la primera formaci贸, Emprendre amb Creativitat, una formaci贸 de 30h hores per a professors de Formaci贸 Professionals que imparteixen les assignatures de Formaci贸 i Orientaci贸 Laboral (FOL) i Empresa i Iniciativa Emprenedora (EIE). Per貌 vol铆em fer un pas m茅s, vol铆em incentivar directament a les persones que s鈥檈stan formant i per aix貌 vam convocar la primera edici贸 dels premis Llavor.

Hem convocat la primera edici贸 dels Premis Llavor amb l鈥檕bjectiu de premiar les idees emprenedores, incentivar la creativitat, cultivar l鈥檈mprenedoria i afavorir la generaci贸 d鈥檌dees empresarials entre els alumnes de cicles formatius de la Catalunya Central.

Aquesta setmana hem fet el tancament amb una molt bona valoraci贸 d鈥檃questa primera edici贸.

Van inscriure鈥檚 22 projectes de 4 centres educatius diferents i amb 54 alumnes emprenedors implicats darrera dels projectes. 13 projectes van quedar exclosos per haver-se inscrit fora de termini.

Dels 22 projectes inscrits finalment se鈥檔 van presentar 15 projectes i despr茅s de la valoraci贸 inicial es van escollir 6 projectes finalistes. El dia 14 de juny vam escoltar les defenses dels 6 projectes finalistes. Amb 5 minuts cada projectes ens van conv猫ncer del talent i l鈥檈sperit emprenedor que apel路lem que hi ha dines les aules apunt per iniciar la seva carrera professional. Per貌 hav铆em d鈥檈scollir guanyadors.

El Jurat format per Roger Fosas, del Centre de Desenvolupament Empresarial de Manresa; Victoria Dot, consellera de l鈥檈mpresa Nordlogway; Josep M Moratal, responsable del programa Impuls FP de la direcci贸 general de formaci贸 professional inicial de la Generalitat de Catalunya; Llu铆s Vall, president de l鈥橝g猫ncia de Desenvolupament del Bergued脿; Xavier Capellas, secretari del Centre de Formaci贸 de Tecnologies de Manlleu i Carme S谩ez, fundadora i responsable de Thinquery van valorar els diferents projectes tenint en compte:

  • Grau d鈥檌nnovaci贸 del projecte
  • Viabilitat de la proposta
  • Presentaci贸 escrita i pitch realitzat
  • Responsabilitat social del projecte

La decisi贸 va ser dif铆cil per貌 finalment es va atorgar el premi a la millor idea o projecte empresarial per projectes de Cicles Formatius de Grau Superior al projecte LINKSPORTS elaborat per Cl脿udia Arocas, Aleix Estany i Ariadna Sol茅 de l鈥橢scola Montserrat i tutoritzats per Yolanda Sol脿. El jurat va destacar-ne la qualitat del projecte en tots criteris de valoraci贸 i en ressalta la voluntat de trobar una soluci贸 per esports minoritaris.

A m茅s a m茅s del premi al millor projecte van donar-se 2 premis especials.

Va atorgar-se el premi especial a projecte m茅s innovador al projecte EL MEU M脫N elaborat pels alumnes de 2on de CFGS d’Educaci贸 Infantil del Campus professional de la Facultat de Ci猫ncies Socials de Manresa UVIC-UCC en el marc de l’assignatura d’Emprenedoria i tutoritzat per Dolors V谩zquez. El jurat en va valorar l鈥檕portunitat que suposa incloure una escola bressol en una universitat i les sin猫rgies que se鈥檔 poden generar entre els diferents grup d鈥檌nter猫s aportant valor nou a la comunitat.

I finalment, SELF TOURISM elaborat per Biel Comas Saavedra, Daniel Cuenca L贸pez i Pau Llaurad贸 Rodriguez de l鈥檈scola Joviat i tutoritzats per Gemma Cirera va emportar-se el premi especial a projecte m茅s viable. El jurat va concloure per unanimitat que era el projecte que havia demostrat m茅s viabilitat per poder-lo portar al marcat amb garanties.

Amb l鈥檈ntrega d鈥檃quests premis hem pogut tancar el cercle. Des de Thinquery estem contentes de poder fomentar l鈥檈sperit emprenedor entre les persones m茅s joves a trav茅s dels Premis Llavor, acompanyem als professors a trav茅s dels programes de formaci贸 d鈥橢mprendre amb Creativitat i continuem al costat de les empreses i organitzacions en el nostre dia a dia com a consultores i amb projectes com ThinKITyourself. Ara tanquem primeres edicions, dels premis pels alumnes i de formaci贸 pels professors, per貌 en vindran m茅s i ens posem a treballar ja per presentar les segones edicions.

creativitat, emprenedors, estrat猫gia, innovaci贸, m脿rqueting, Premisllavor, Think It Yourself, thinquery

TU POTS CREAR, INNOVAR I CR脡IXER!

En el nostre dia a dia treballem amb persones i empreses que volen treure un nou producte al mercat. Acompanyem a emprenedors que volen impulsar projectes i professionals que volen gestionar l鈥檕rganitzaci贸 d鈥檜na manera eficient. Compartim amb tots ells el neguit d鈥檋aver d鈥檈star alerta de les oportunitats, identificar on s贸n les amenaces i quina 茅s la millor experi猫ncia que espera el client.

A Thinquery fem equip, ens envoltem dels millors professionals per donar resposta a les necessitats dels nostres clients. Estem al dia en metodologies i eines per ser 脿gils, facilitar processos i trobar la millor soluci贸 a cada repte que tenim al davant.

La nostra inquietud per saber m茅s, la nostra curiositat per con猫ixer com treballen els altres, la nostra perseveran莽a en acumular, traduir i simplificar coneixement ens ha portat a tenir una biblioteca d鈥檈ines i recursos que ens ajuda a l鈥檋ora de crear, cr茅ixer i innovar.

Portem al nostre ADN compartir, treballar en xarxa, generar sin猫rgies i connectar professionals. Per aix貌 posem el nostre granet de sorra i us volem facilitar el nostre banc d鈥檈ines per fer-vos m茅s f脿cil el crear, cr茅ixer i innovar.

Neix thinKITyourself, un programa d鈥檃companyament i una caixa d鈥檈ines perqu猫 els professionals tinguin al seu abast noves eines i metodologies, estiguin a l鈥檃vantguarda i tinguin una guia de com aplicar-les.

ThinKITyourself 茅s:

  1. Formaci贸 per a la capacitaci贸 dels professionals perqu猫 puguin ser autosuficients en l鈥櫭簊 de les eines.
  • Coneixement expert en diferents 脿mbits amb un equip de professionals liderats  per Thinquery (gesti贸, estrat猫gia, m脿rqueting, recursos humans, innovaci贸, emprenedoria,鈥)
  • Acc茅s a continguts curats amb plantilles, metodologia, t猫cniques de creativitat  i tips que s鈥檃ctualitzaran constantment i ampliant-se en continu, per poder ser eficients, 脿gils, flexibles i did脿ctics en tot tipus d鈥檃ssessoraments i de gesti贸 de projectes.
  • Personalitzaci贸.  Dissenyem itineraris personalitzats i formacions a mida adaptat a les necessitats de cadasc煤 en funci贸 de la tipologia de projectes i processos.

ThinKITyourself vol empoderar a les persones, i inspirades en la metodologia do it yourself, creem aquest kit perqu猫 creiem en el think it yourself

Sabem que en el context en qu猫 vivim 茅s m茅s important que mai a ser creatius i eficients, fer les coses de manera diferent per seguir aportant valor. T鈥檃judem a fer el pas, THINK IT YOURSELF!

continguts, Crear, cr茅ixer, expert, formaci贸, innovar, Personalitzaci贸, professional, professionals del sector creatiu, Think It Yourself, thinquery

Som una consultoria de desenvolupament de negoci. A trav茅s del nostre m猫tode thinquery acompanyem a les empreses a aconseguir els seus projectes i reptes innovadors i de creixement. Som un equip de professionals experts en planificaci贸 estrat猫gica, innovaci贸, m脿rqueting i creativitat en el m贸n de l鈥檈mpresa i les persones.